Interim management

Interim Management door Debad in de praktijk

Debad heeft al vele jaren ervaring in het interim creditmanagement met zeer goede resultaten. De taken van onze interim creditmanagers kunnen zeer divers zijn en wij werken dan ook met meerdere type creditmanagers, waardoor wij voor ieder bedrijf en iedere situatie de juiste persoon op de juiste plaats kunnen posteren.

Wanneer u meer wilt weten over onze tarieven en werkwijze, maak dan vrijblijvend een afspraak of stuur ons een e-mail . Samen maken wij met u een plan en Debad zorgt voor de uitvoering.

Welke hulp bieden wij

Juridisch medewerker, Leidinggevende ervaring, ervaring in incasso-, gerechtsdeurwaarder branche en meer dan 20 jaar ervaring in debiteurenbeheer.
Leidinggevende ervaring, ervaring in incasso-, gerechtsdeurwaarder branche, administratief onderlegd en meer dan 15 jaar ervaring in debiteurenbeheer.
Debiteurenbeheerders met ruime ervaring in het telefonisch herinneren, aanmanen en ervaring in de incassobranche.
Ervaring in kantoor werkzaamheden, verzenden van herinneringen en aanmaningen.
shutterstock_127977200

Algemeen Creditmanagement

Tijdelijke waarneming van de volledige senior creditmanagement functie met totale eindverantwoordelijkheid betreffende beleid en beheersmatige zaken op de afdeling. De redenen: overbrugging wegens ziekte of vertrek, het doorvoeren van een herstructurering of afslanking, het ontwikkelen en doorvoeren van een nieuwe strategie.

shutterstock_174760658

Veranderingsmanagement

Het realiseren van een nieuwe organisatiestructuur en/of cultuur binnen de creditmanagement afdeling. De redenen: het opbouwen en motiveren van een nieuwe organisatie na samenvoeging of fusie, het in/of doorvoeren van nieuwe procedures en/of systemen in bestaande organisaties.

Blog-image-2

Beleidsmanagement

Het uitvoeren van de managementtaken. De redenen: het tijdelijk toevoegen van specifieke know how, het realiseren van nieuwe activiteiten (differentiatie of diversificatie) of ad hoc oplossingen bij een onverwachte lacune in de bedrijfsvoering

Mail Ons

Neem contact met ons op

Maak gerust een vrijblijvende afspraak via de contactpagina van onze website of stuur een e-mail naar info@debad.net U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0499-464245

Mail Ons